ep archivo   planta fotovoltaica de acciona energia
ACCIONA - Archivo

Des dels mínims històrics, que el valor va marcar a finals de febrer als 26 euros, el preu no ha parat de pujar i pujar fins als màxims històrics actuals. Ni més ni menys que un 42% de pujada poc més d'un mes.

  • 124,30€
  • 0,32%
  • 22,26€
  • -0,27%
Análisis Técnico
S1
30.30
S2
40
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Es diu que una acció o qualsevol altre actiu subjacent està en pujada lliure, o a màxims de tots els temps, quan el preu puja amb força i acaba vencent la resistència que té als màxims històrics. Des d'aquell moment es pot dir que el títol ja no té cap resistència, ja que no hi ha referències de preus de cap tipus per dalt.

Aquells valors que es troben en pujada lliure acostumen a patir importants pujades, ja que no hi ha resistències identificables llevat de les establertes pels números rodons o les resistències dinàmiques creixents que de vegades ens acaben dibuixant els preus. Dit això, no hi ha cap senyal de fortalesa més gran que el d'un subjacent en pujada lliure. I això és el que tenim en Acciona Energía en aquest moment, una impecable recta d'acceleració en què es recolza el preu des de finals de febrer i que passa en aquest moment pels aproximadament 34,50 euros.

ane070422

Noticias relacionadas

contador