ep parque eolico de acciona energia
ACCIONA ENERGÍA

Credit Suisse aposta per Acciona Energía en considerar que es troba al "sector adequat en el moment adequat". L'entitat atorga a la companyia una recomanació de sobreponderar i apuja el preu objectiu fins als 39,6 euros per acció des dels 35,7 euros previs. "Creiem que Acciona Energía està en una posició única per aprofitar l'impuls del repunt del desenvolupament de les energies renovables", assenyalen.

  • 20,68€
  • -1,80%

Com detallen en un informe recent, "en actualitzar el nostre model per als resultats de 2021 presentats recentment, elevem les nostres previsions d'EBITDA i BPA".

El 8 de març passat, el pla REPowerEU va augmentar els objectius d'energies renovables per al 2030 per a Europa a 80 GW, a més de l'objectiu de creixement de 600 GW establert l'any passat. "Creiem que això resultarà en una acceleració del procés d'autorització a tot Europa que podria beneficiar directament Acciona Energía". Com a conseqüència, “esperem que Acciona Energía pugui superar el seu objectiu de capacitat de 20 GW per al 2025”, diuen.

Pel que fa als catalitzadors i riscos, "segons la nostra opinió, una intervenció més gran del Govern per mitigar l'impacte de l'augment dels costos de l'energia en les factures dels consumidors és el principal risc per al sector. No obstant això, cal assenyalar que les mesures adoptades per Espanya el 2021 van acabar tenint un impacte insignificant als resultats d'Acciona Energía", afegeixen.

Noticias relacionadas

contador