ep planta termosolaraccionaabengoa construiranchile
ACCIONA

De vegades assistim a violents rebots fruit de l'especulació i fortíssima sobrevenda... per agafar embranzida a la baixa i continuar perdent posicions.

  • 0,02€
  • 0,00%
  • 0,01€
  • 0,00%

En realitat no hi ha molt a aportar d'Abengoa que no hàgim repetit una i altra vegada des de mesos, fins i tot anys. És baixista sense contemplacions. Més clar, l’aigua. Cosa que no treu perquè en algun moment puntual assistim a importants rebots contra tendència. De fet, és a les tendència baixista en què els rebots són més violents. Però no vulguem donar-li més voltes a l'assumpte.

Una tendència alcista és aquella que per definició es caracteritza per construir màxims i mínims decreixents. Que és just el contrari del que tenim. I així, com us podeu imaginar, no puja. Tècnicament, a més curt termini, s'observa una resistència molt clara a la zona dels aproximadament 0,0344 euros, recta resistència que uneix els successius màxims decreixents des de maig de 2017. I per baix, per la banda dels suports, tenim els mínims de setembre (0,0191) i per sota dels mínims històrics, als 0,0169 euros.

Dit tot això, figura de tornada no tenim, ni se l'espera. La tendència no pot ser més baixista. Després, què fem invertint en un títol que no té per on agafar a dia d'avui? Lluny de ser pesat, insisteixo: al mercat s’hi va a comprar fortalesa, no debilitat. Oblideu-vos d'aquest títol i si mai el preu ens diu alguna cosa diferent del que ens està explicant ara, ho anirem analitzant. Però no hi ha novetats al front. Tot segueix igual, és baixista sense contemplacions.

Gràfic diari d'Abengoa 'A'

Noticias relacionadas

contador