ep archivo   edificio de cellnex
EUROPA PRESS - Archivo

Una directriu baixista és una recta que presenta impecables màxims decreixents i que ha de complir la condició de tenir, almenys, tres punts de tangència o de suport. No ens val només dos punts de toc.

  • 31,05€
  • -2,17%
Análisis Técnico
S1
48
S2
54.80
R1
56.24
R2
56.24
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Al capdavall, es tracta d'una zona de resistència on el pendent és negatiu i on cada vegada que el preu la toca es produeix una descàrrega de paper. És a dir, l'oferta és superior a la demanda i per això cauen els preus. I això és el que tenim en Cellnex des dels màxims anuals que va marcar a finals del mes d'agost als 62 euros. Una recta resistència dinàmica, amb quatre punts de tangència, que uneix els successius màxims decreixents i que passa en aquest moment pels aproximadament 53,40 euros. Per sota, per la banda dels suports, tenim la zona dels 50,45-50,60 euros.

De la qual cosa es dedueix que, un tancament amb comoditat per sobre de la directriu, seria un primer senyal de fortalesa de curt termini. I per sobre dels màxims de novembre (54,80) confirmaria una petita figura de tornada, avantsala del que es pot acabar convertint en una potencial tornada a màxims històrics, amb el permís, és clar, de la important resistència que presenta en el buit baixista dels 56,24 euros. I tot això dins d'una clara tendència alcista de fons, o primària.

clnx011221
Gràfic diari de Cellnex

Noticias relacionadas

contador