intel  hades canyon nuc dl chip semiconductor
Intel

L'any no ha pogut començar pitjor per a la tecnologia, sobretot pel sector dels semiconductors. Aquest ja s'ha deixat un 20% des dels recents màxims històrics de principis d'any als 4.068 punts.

  • 31,88$
  • -9,20%
Análisis Técnico
S1
43.60
S2
56.28
R1
68.50
R2
68.50
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Un canal alcista és un patró que es caracteritza perquè el preu es desplaça dins de dues rectes paral·leles i que tenen pendent positiu. La part superior del canal s'anomena zona de resistència i la part inferior zona de suport. I la condició que ha de complir aquest patró perquè sigui vàlid és la de tenir almenys dos punts de suport a la base del canal i tres a la part alta (resistència), o bé tres a la zona de suport (la base del canal) i dos a la part alta. De manera que hem de tenir sempre, com a mínim, cinc punts de tangència al canal.

L'operativa quan el preu és dins del canal es limitarà a obrir llargs (posicions alcistes) a la base del canal i tancar-los a la part alta del canal (resistència). I això és el que tenim en aquest moment. Un impecable canal alcista des dels mínims de principis de 2009. Canal la base del qual, per definició suport, passa en aquest moment pels aproximadament 50 euros. De la qual cosa es dedueix que si cal llançar-se a la piscina en el valor, ha de ser ara, això sí, per si de cas col·locarem una ordre de prou pèrdues per sota de l'últim mínim creixent als 47,87 euros en preus de tancament ( mínims d'octubre).

intc260122
Gràfic mensual de Intel (INTC)

Noticias relacionadas

contador