El mercat nord-americà segueix oferint un aspecte tècnic impecable

Comencem la setmana molt pendents de l'evolució tècnica de Maxim Integrated Products. Des que va començar el mes de gener, la companyia s'ha revaloritzat un 17%, deixant-se un gap alcista considerable a finals del mes de gener. El valor cotitza en màxims anuals i dona forma a una bandera que ens fa pensar en una continuació de les pujades. El moviment lateral de les últimes sessions correspon al drap de la figura i és molt probable que aconsegueixi el nivell dels 47 dòlars les properes setmanes.

Un altre dels valors a tenir en el punt de mira és Nvidia. Després dels descensos de les últimes jornades hem vist com s'acostava al suport dels 100 dòlars. Amb aquests preus el més normal és que acabem veient una tornada de les compres. Els bons nivells d'acumulació que podem observar en la seva sèrie de preus no fan res més que donar solidesa al moviment alcista actual. Estarem molt pendents d'un tancament per sobre dels 120 dòlars ja que tornarien a deixar al selectiu en pujada lliure sense cap resistència en el seu camí.

Mchp (Microchip technology Incorporated) ha cobert el gap alcista que va deixar el passat 8 de febrer. Les perspectives tècniques a mig i llarg termini són immillorables i, per això, tot sembla estar disposat perquè acabem veient la continuació de la tendència alcista principal. El primer nivell de resistència es troba als 72,05 dòlars. Un tancament, en les properes sessions, per sobre d'aquest nivell de preus empenyeria la cotització fins als màxims històrics que va aconseguir el passat dia 8 als 76,50 euros. Això suposa una revaloració extra del 6%.

contador