No veurem un senyal de fortalesa en el selectiu espanyol mentre cotitzi per sota dels 11.000 punts.

Merlin Properties aconsegueix superar el màxims de les últimes tres sessions cosa que li permet cotitzar a màxims anuals. L'absència de resistències en el curt termini ens convida a pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 12 euros.

Molt bona figura la que podem veure en Colonial que arrasa la resistència dels 7,4 euros després de diverses setmanes de moviment lateral. Per les properes jornades creiem que podria continuar amb els guanys fins al nivell dels 8 euros.

Liberbank complica el seu aspecte tècnic del curt termini en perdre amb violència el suport dels 1,08 euros. Malgrat tot, el bàndol es manté cotitzant per sobre de la mitjana de 200 sessions i mentre cotitzi (al tancament) per sobre de 0,98 euros no observarem cap complicació més severa de les seves perspectives tècniques.

Duro Felguera es desploma al tancament un 26,19% i polvoritza el suport dels 0,80 euros. El seu aspecte tècnic per les properes jornades no pot ser pitjor per la qual cosa no descartem que estengui la sagnia fins al nivell dels 0,50 euros.

contador