Tornaríem a veure un senyal de fortalesa amb un tancament del selectiu espanyol per sobre dels 10.376 punts.

Fortes pujades del 4,46% en Logista que aconsegueix perforar la resistència de curt termini que presenta als 21,10 euros. Un cop superat aquest nivell de resistència el valor es troba a la mitjana de 200 sessions. Seria una bona notícia que aconseguís pujar per sobre d'aquest nivell de preus cosa que ens faria pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 22,05 euros.

Destacades caigudes de l’1,97% en la sèrie de preus d'IAG que perd el suport del curt termini que presentava als 6,90 euros. Tot i que a mitjà i llarg termini les perspectives tècniques segueixen sent bones el més normal és que, per a les properes jornades, acabem veient una continuació de les caigudes fins al suport que li ofereix la mitjana de 200 sessions als 6,60 euros. No observarem cap senyal de debilitat a mitjà i llarg termini mentre cotitzi per sobre dels 6,37 euros.

NH Hoteles perd al tancament un 1,25% fet que li permet abandonar el suport dels 5,12 euros. El valor ataca la mitjana de 200 sessions, nivells clau de demanda. Estarem molt pendents de l'abandonament d'aquest nivell de preus, ja que ens podria fer pensar en un canvi de tendència i en una continuació dels descensos fins al nivell dels 4,50 euros.

contador