No observarem cap senyal de fortalesa en el selectiu espanyol mentre cotitzi per sota dels 9.937 punts.

Nou senyal de fortalesa en Solaria que acaba la segona sessió de la setmana amb unes pujades del 4,64%. El valor aconsegueix tancar la sessió per sobre dels 3 euros, cosa que és una demostració de fortalesa que ens fa pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 3,30 euros. No veurem ni el més mínim senyal de debilitat mentre cotitzi per sobre dels mínims de divendres passat que va dibuixar als 2,70 euros.

Importants pujades del 2,32% en Cellnex que aconsegueix superar la resistència dels 21,55 euros, cosa que confirma un gir en el suport dels 20 euros, preus on es troba la mitjana de 200 sessions. Per a les properes jornades el més normal és que acabem veient un atac al nivell dels 23 euros, màxims assolits aquest mateix any.

Merlin Properties és el valor de l'IBEX 35 que millors perspectives tècniques ofereix. La companyia ha aconseguit superar la resistència dels 11,70 euros, cosa que ens fa pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 12,50 euros. Mentre cotitzi per sobre de la mitjana de 200 sessions el valor mantindrà la seva impecable tendència alcista.

contador