cbwallstreet2

Tesla aconsegueix pujar un 1,98% al tancament de divendres, cosa que li permet continuar amb el rebot de curt termini després d'aconseguir girar-se al voltant dels mínims anuals. La superació de la resistència dels 286,13 dòlars ens convida a pensar en una extensió dels guanys fins al nivell dels 327,32 dòlars.

Forts descensos del 2,44% en Costco que es pren un respir dins de la seva impecable tendència alcista. Les seves perspectives tècniques són immillorables i el més normal és que acabem veient uns descensos fins al voltant dels 225 dòlars, preus on no descartem acabar veient la tornada de les compres. A mitjà i llarg termini el seu aspecte tècnic és impecable.

Fortes pujades en Qurate Retail que manté el bon comportament de les últimes sessions després d'aconseguir girar-se al voltant dels mínims anuals que presentava als 20,15 dòlars. Per a les properes sessions esperem un atac al nivell dels 23,58 dòlars. Si aconseguís superar aquest nivell de preus, podríem veure la formació d'una doble vall i el més normal és que acabem veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 26 dòlars.

contador