El Dow Jones aconsegueix recuperar posicions des del nivell dels 24.000 punts.

Micron Technology respon bé al suport dels 39,07 dòlars, nivells on es troba la part baixa de la banda lateral en què s'està movent des de fa dos mesos. Aquest dimarts vam acabar veient unes pujades de l’11,37%, fet que sens dubte ens fa pensar en un atac imminent a la resistència dels 46,98 dòlars. Cal estar atents a un tancament per sobre d'aquest nivell de resistència, cosa que ens faria pensar en una extensió de les pujades fins almenys als 55 dòlars.

Fortes pujades del 10,44% en Skyworks Solutions que aconsegueix tancar la sessió de dimarts per sobre de la resistència clau dels 103,71 dòlars. La companyia torna a pujar per sobre de la mitjana de 200 sessions i sembla molt probable que acabem veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 117,65 dòlars, màxims del passat any.

Tornen les pujades en Nvidia després de les fortes caigudes de dilluns. El valor acaba la segona sessió de la setmana amb uns guanys de 5,56%, xifra que mostra la fortalesa actual de les compres. El seu aspecte tècnic és molt bo i sembla molt probable que acabem veient un atac als màxims històrics que presenta als 249,27 dòlars. La superació d'aquest nivell de preus deixaria la companyia en pujada lliure sense cap resistència al seu camí.

contador