cbwallstreet2

El Dow Jones es podria prendre un merescut descans fins als 23.600 punts.

Excel·lent comportament tècnic el que estem veient en la sèrie de preus de DaVita durant les últimes setmanes. El valor ha aconseguit revalorar-se més d'un 30% en menys d'un mes, cosa que l'ha portat a situar la seva cotització per sobre de la mitjana de 200 sessions. Les pujades del 13,57% de la sessió d'aquest dimecres ha deixat la seva cotització al voltants de la resistència dels 70,16 dòlars, nivells molt importants. Si aconsegueix superar-lo, el més normal és que poguéssim veure una extensió dels guanys fins al nivell dels 75 dòlars.

Fortes pujades del 10,27% en H&R Block que aconsegueix superar la resistència dels 27,74 dòlars. Això posa fi a la correcció dels últims mesos i li permet cobrir el buit baixista que va deixar el passat mes d'agost. Les seves perspectives tècniques per a les properes setmanes són molt bones i sembla molt factible que acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 31,80 dòlars, màxims anuals.

Destacats guanys del 6,53% en Brown Forman que estén els guanys de les últimes setmanes després d'observar com, aquest dimarts, aconseguia superar els màxims històrics. El valor es mou en pujada lliure i després una altra presa de beneficis puntual el més probable és que acabem veient l’extensió dels guanys fins al nivell dels 75 dòlars.

contador