• Lluny queden els 24 dòlars per acció del seu debut, durant el qual va tancar disparant-se un 44%
snapchat portada
Bolsamanía

Snap, la matriu de Snapchat que cotitza a Wall Street, es desploma aquest dimecres un 20% després de presentar els resultats del seu primer trimestre de 2018. La companyia tecnològica ha registrat uns ingressos de 230 milions de dòlars, respecte als 244 milions de dòlars previstos pel consens d'analistes.

  • 11,63$
  • 6,70%

Snapchat va anunciar aquest dimarts que els seus menors ingressos es deuen a imposar preus més baixos per anunciar-se a la seva 'app'. "Pel que fa als preus, estem realment centrats en impulsar el retorn de la inversió dels anunciants i atraure més a la nostra plataforma", afirma Imran Khan, cap d'Estratègia de Snap.

El compte de resultats de la tecnològica no ha complert les previsions dels analistes en ingressos i usuaris actius, entre d'altres

El dividend que s'ha apuntat la companyia ha estat de 17 centaus, respecte als 17 estimats pels experts. Així mateix, els usuaris actius diàriament van ser 191 milions, enfront dels 194.200.000 pronosticats. Finalment, el benefici mitjà per usuari va ser d’1,21 dòlars, respecte als 1,27 dòlars projectats pels analistes.

Gran part d'aquestes xifres poden tenir la seva causa en el polèmic 'redisseny' de l’'app', que va provocar el descontentament de molts dels seus usuaris, alguns d'ells celebritats com Kylie Jenner, que amb un sol 'tuit' queixant-se de l'aplicació va fer que la matriu de la companyia desplomés al parquet i perdés més de mil milions d'euros.

El 2 de març d'aquest mateix any, snapchat va complir anys. La tecnològica que es va presentar alguna vegada com l'amenaça de Facebook, es desinfla en aquells moments un 40% des dels seus màxims històrics. Lluny quedaven els 24 dòlars que va aconseguir al seu debut, durant el qual va tancar la sessió disparant-se un 44%.

Noticias relacionadas

contador