• Destaquen noms com AXA, Credit Suisse, Glencore o Royal Dutch Shell
  • Per contra, aconsella vendre Carrefour, Eutelsat i Royal Mail
ana patricia botin fotografos
ana patricia botin fotografos

Els analistes de Deutsche Bank han publicat una llista dels seus valors favorits a les borses europees, a la qual apareixen Banc Santander i ArcelorMittal com accions que cotitzen al mercat espanyol.

  • 4,51€
  • -0,73%

La llista està dominada per valors del sector financer com Aroundtown Properties, AXA, Credit Suisse i Prudential. A més, destaquen accions del sector de l'energia i la indústria com ABB, l'esmentada ArcelorMittal, BAE Systems i Continental, DSM, Glencore, Kingspan, Linde, Renault, Royal Dutch Shell i RWE.

Al sector de les telecomunicacions, Deutsche Bank tria Infineon, Informa, KPN, Sophos i Vodafone. Finalment, al sector d'oci i transport, recomana Deutsche Lufthansa, SGS i Vinci. Al sector de consum, B&M, BAT i Bovis Homes i al sector salut, AstraZeneca, Fresenius i Shire.

Finalment, Deutsche Bank aconsella evitar tres noms concrets: la companyia francesa de supermercats Carrefour, l'operador de satèl·lits Eutelsat i l'empresa de transport Royal Mail.

En el cas de Santander, el banc alemany aconsella 'comprar' les seves accions, amb un preu objectiu de 6,60 euros per acció. Aquests experts esperen un gran comportament del negoci al Brasil durant els dos pròxims anys. Alhora, manegen bones previsions per a Espanya i consideren atractiva la seva valoració actual.

Sobre ArcelorMittal, Deutsche Bank considera que la previsió del consens d'un EBITDA anual de 7.000 milions de dòlars és massa baixa, cosa que justifica que el comportament borsari del valor pugui ser millor del que anticipa el mercat. El seu consell és 'comprar', amb una valoració de 33 euros.

Noticias relacionadas

contador