• Eleva el seu anterior preu objectiu de 19 euros per títol
  • Destaca la seva rendibilitat per dividend i la solidesa del seu balanç
ep jose folgado 20170406193505
José Folgado, conseller delegat de Red EléctricaEUROPA PRESS

Els analistes de RBC Capital Markets consideren Red Eléctrica un dels seus valors favorits dins el sector europeu de companyies de serveis públics (elèctriques) europees regulades.

  • 15,57€
  • -0,45%

Per això, han elevat la seva recomanació a 'sobreponderar' (afegir el valor en cartera) des de 'mantenir' i han augmentat la valoració de les seves accions fins 19,50 euros des dels anteriors 19 euros per títol. Red Eléctrica puja un 1% en borsa, fins 18,61 euros.

RBC destaca que el retorn potencial de Red Eléctrica és del 14%, a causa de la seva elevada rendibilitat per dividend. "És el retorn més alt entre les companyies de serveis públics regulades del sud d'Europa. La seva rendibilitat per dividend és atractiva enfront dels seus competidors i ens agrada el seu marc regulador estable i l'escenari de recuperació econòmica a Espanya, a més de la seva política d'augmentar el dividend un 7% anual", assenyalen aquests experts.

En el cas d'Enagás, RBC reitera el consell de 'mantenir' el valor en cartera, encara que eleva lleugerament la seva valoració fins a 25 euros des de 24,50 euros per acció. Aquests experts han reduït lleugerament la seva previsió de beneficis i consideren que el valor no ofereix catalitzadors atractius per justificar una millora de consell o una pujada més gran de la seva valoració. Els títols d'Enagás pugen un 0,8%, fins a 24,80 euros.

Noticias relacionadas

contador