• El potencial alcista que atorga al gegant tèxtil sobre el preu de mercat és del 27%
  • Les accions de la matriu de Zara pugen un 0,2%, fins a 32,80 euros
ep tienda zara

Els analistes del banc britànic HSBC han reforçat la seva aposta per Inditex, en elevar el preu objectiu fins a 42 euros per acció des dels anteriors 41 euros.

  • 43,42€
  • 1,26%

Aquests experts reiteren el seu consell de compra sobre el gegant tèxtil fundat per Amancio Ortega i estimen un potencial alcista del 27% sobre l'actual preu de mercat, ja que les accions d'Inditex pugen un 0,2%, fins a 32,80 euros.

En la seva opinió, la matriu de Zara compta amb un ampli potencial per aprofitar els mercats fragmentats globals, la seva taxa de creixement mundial serà del 6,2% durant els propers quatre anys, fins a un valor potencial d'1,37 bilions de dòlars.

Entre els catalitzadors que cita HSBC, figuren la globalització de les tendències occidentals de moda gràcies al turisme i les xarxes socials, el creixement de les vendes en línia i l'esperat augment de la demanda als mercats emergents. HSBC destaca que les cinc empreses més grans del sector controlen només el 21% de la quota de mercat als mercats desenvolupats i el 15% als mercats emergents.

No obstant això, el que realment fa especial Inditex i justifica la valoració de 42 euros és el seu model de negoci. HSBC destaca que "el model operatiu ofereix un perfil de creixement superior", ja que li permetrà d’aprofitar l'augment esperat de la demanda pels seus avantatges "estructurals i competitius".

Entre d’aquests avantatges, HSBC destaca una major innovació de productes de temporada, uns terminis de reposició més curts que impulsen nivells més alts de venda i generen majors marges i un model de capital circulant que genera un flux de caixa superior i justifica la valoració de 42 euros.

Noticias relacionadas

contador