• També ha elevat el preu objectiu de Caixabank un 9%, fins als 5,15 euros
  • I ha augmentat un 10% la valoració de BBVA, fins als 7,15 euros per títol
ana botin santander
Ana Botín, presidenta de Banc Santander

Els analistes de Goldman Sachs han elevat la valoració de Banc Santander un 13%, fins a 7,60 euros per acció des dels anteriors 6,70 euros per títol. Aquests experts reiteren el consell de 'comprar' l'entitat presidida per Ana Botín i estimen un potencial alcista del 26% en dotze mesos.

  • 4,85€
  • 2,16%

Goldman també ha elevat el preu objectiu de Caixabank un 9%, fins als 5,15 euros, amb un potencial alcista del 23%, de manera que reitera el consell de 'compra', tot i que ha tret el valor de la seva llista 'Conviction Buy' després de la forta revaloració dels últims mesos.

En el cas de BBVA, han augmentat el seu preu objectiu un 10%, fins als 7,15 euros, però en aquest cas el seu consell és 'neutral', ja que el valor del banc presidit per Francisco González en borsa està per sobre d'aquesta valoració .

En el cas de Bankia, augmenten un 8% la valoració, fins a l’1,14 euros, i reiteren 'neutral'. Per Bankinter, eleven un 2% el preu objectiu, fins als 7,46 euros (reiteren 'vendre'). I en el cas de Sabadell, augmenten un 9% la valoració, fins als 1,92 euros (reiteren 'neutral').

Per Popular, Goldman ha retallat dràsticament la seva valoració un 30%, fins a 0,74 euros, després de reduir més del 30% la seva previsió de beneficis per 2018 i 2019.

VALORACIÓ GENERAL

Goldman ha fet aquests canvis de valoració després dels resultats presentats per les entitats durant el primer trimestre. Les seves noves estimacions també inclouen les últimes tendències macroeconòmiques i canvis en el COE (Cost of Equity), el retorn que exigeixen els inversors i que està relacionat amb el cost de capital i els dividends.

Goldman qualifica com "sòlids" els resultats de Santander, millors del que s'esperava i que van mostrar una generació de capital més gran del previst. Aquests experts valoren de forma molt positiva l'augment dels ingressos operatius i el seu bon comportament en tots els mercats, excepte als Estats Units. "Subratllem sòlids resultats a Espanya (excloent-ne immobiliari), el Brasil, Mèxic i el Regne Unit", afirmen. També destaquen la previsió positiva del banc sobre les dinàmiques de crèdit.

De Caixabank, Goldman destaca els seus "bons resultats" i la "sòlida generació de capital". Ha tret el valor de la seva llista 'Conviction Buy', però tan sols a causa de la forta revaloració borsària que ha registrat l'entitat catalana durant els últims mesos.

En el cas de BBVA, el banc nord-americà també considera "bons" els seus resultats i la generació de capital registrada per l'entitat basca. "BBVA ha superat les estimacions en tots els seus mercats, sobretot a Espanya, excloent-ne el negoci immobiliari. També destaquem els bons resultats a Mèxic, però, al mateix temps, la qualitat del crèdit es va deteriorar a Sud-Amèrica", afirmen.

Finalment, Goldman considera "mixtos" els resultats de Sabadell, ja que el seu compte de resultats ha estat millor del que s'esperava però la seva generació de capital ha estat més feble del que es preveia. Igual que els del banc català, els comptes de Bankia també són valorats de manera "mixta", a causa de la "feble evolució" de les ràtios de capital.

Noticias relacionadas

contador