• Tot i que ha elevat la valoració de les seves accions fins a 7,50 euros des de 6,70 euros
  • No obstant això, el seu principal conclusió és que prefereix comprar accions de Santander
ep francisco gonzalez bbva

Els analistes de Credit Suisse ho tenen clar. És molt més atractiu comprar accions de Banc Santander que de BBVA. I això és el que aconsellen als inversors al seu últim informe emès sobre el banc presidit per Francisco González.

  • 4,42€
  • -1,14%
  • 9,99€
  • -1,77%

Malgrat que han elevat la valoració de BBVA fins a 7,50 euros per títol des dels anteriors 6,70 euros, han reiterat el consell de 'mantenir' el valor i destaquen, sobretot, que prefereixen comprar les accions del seu gran rival.

"En relació a Santander, pensem que BBVA es comportarà pitjor i esperem que la bretxa de valoració existent, d'entre un 3% i un 7% a l'últim mes, s'engrandeixi", afirmen aquests experts.

Sobre l'evolució dels seus negocis, Credit Suisse no és positiu amb Mèxic, el principal mercat per a BBVA i on obté el 37% dels seus beneficis. L'entitat suïssa tampoc es mostra excessivament positiu sobre l'evolució del negoci a Turquia, un altre dels mercats emergents on està molt present el banc espanyol.

SORTIDA A BORSA DE METROVACESA

Les dues entitats són notícia aquest dilluns perquè tenen previst treure a borsa la immobiliària Metrovacesa el proper 5 de febrer, en una operació que els reportarà entre 704 i 763 milions d'euros. Després de la col·locació de gairebé el 30% del capital, Santander controlarà el 50,59% i BBVA, el 19,70%.

Segons l’anàlisi tècnica, BBVA "es troba en aquest moment en zona de ningú, a mig camí entre el suport dels set euros i l’important resistència dels 7,8-7,83 euros", explica José María Rodríguez, analista de 'Bolsamanía'. "El més lògic seria que durant les properes sessions/setmanes posés rumb a la zona de resistència que li confereix la part alta del gran moviment lateral des del passat mes d'abril", afegeix aquest expert.

Noticias relacionadas

contador