apple iphone 8

Sembla qüestió de dies que el Nasdaq torni a atacar els màxims històrics.

Apple fa diverses setmanes que s’està movent en una banda lateral després d'aconseguir superar els màxims de tots els temps. Per a les properes sessions, estarem molt pendents d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions. Un tancament per sobre dels 190,37 dòlars seria el senyal que deixaria la companyia en pujada lliure sense cap resistència al seu camí. L'objectiu de pujada el podríem situar tranquil·lament als 220 dòlars.

Des de fa mesos que Ametek s’està movent en una banda lateral just per sobre de la mitjana de 200 sessions. Les seves perspectives tècniques a mitjà i llarg termini són bones i sense cap dubte és una companyia que cal tenir en compte per a les pròximes setmanes. El nivell clau que no perdrem de vista es troba als 76,69 dòlars. Un tancament per sobre d'aquest nivell d'oferta seria el senyal que ens faria posicionar-nos en la companyia.

BlackRock podria estar a prop de confirmar el final de la correcció iniciada a finals del mes de gener. Després de mesos de moviment lateral just per sobre de la mitjana de 200 sessions sembla molt probable que acabem veient l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions. La resistència clau la tenim als màxims dibuixats aquest mes de maig als 549,58 dòlars. Atents, ja que un tancament per sobre d'aquest nivell de preus ens faria pensar en una extensió dels guanys fins als màxims històrics que va aconseguir aquest mateix any als 594,52 dòlars.

contador