cbwallstreet2

Tot sembla indicar-nos que els índexs nord-americans continuaran amb la seva escalada alcista.

Seguim molt pendents de l'evolució tècnica de Cisco que es troba atacant els màxims dels últims anys que presenta als 34,60 dòlars. Ull que durant les últimes sessions ja hem vist com els perforava i és molt probable que acabem veient el començament d'un nou impuls alcista que ens faci pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 40 dòlars.

Figura alcista la que vam poder veure, ahir, dijous, en la sèrie de preus d’Aetna. Després de quatre mesos de moviment lateral la companyia es defineix a l'alça i polvoritza la resistència dels 164,52 dòlars després d'unes pujades de l’11,54%. El valor es fica en pujada lliure cosa que sens dubte és una excel·lent notícia per a la seva sèrie de preus. No seria estrany que acabéssim veient els 220 dòlars durant les pròximes setmanes.

Nou senyal de fortalesa en els títols de Praxair que supera amb facilitat el nivell dels 143 dòlars. El valor es troba cotitzant en pujada lliure i tot sembla indicar-nos que podríem veure una continuació de les pujades fins al nivell dels 160 dòlars durant les properes jornades.

contador