cbwallstreetsombra

Esperem un atac immediat del Dow Jones a la resistència dels 25.800 punts.

Seguim molt pendents de l'evolució tècnica de Cisco Systems que sembla que ofereix tot l'aspecte tècnic perquè acabem veient un atac a la resistència dels 46,37 dòlars. La superació d'aquest nivell d'oferta deixaria la companyia amb el camí lliure perquè acabem veient una extensió de les pujades fins al nivell dels 60 dòlars. Sens dubte és un del valors del Dow Jones que no perdrem de vista durant les pròximes jornades.

Magnífic senyal de fortalesa en United Health que comença la setmana superant la resistència dels 250,80 dòlars. El valor es fica en pujada lliure amb tot buidat perquè acabem veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 270 dòlars, preus que creiem al qual podria arribar durant les properes setmanes.

Es manté la forta tendència alcista de curt termini en Home Depot després d'aconseguir superar, fa unes sessions, la resistència dels 191,65 dòlars. Un cop confirmat el final de la correcció sembla molt factible que acabem veient un atac als màxims històrics assolits al començament d'aquest mateix any als 207,60 dòlars, preus un 4% per sobre dels actuals.

contador