cbwallstreetsombra

És important que el Dow Jones aconsegueixi superar els 25.800 punts per continuar amb les pujades.

Amazon segueix donant mostres de fortalesa en la seva sèrie de preus després de veure com aconseguia superar la resistència dels 1.500 dòlars. Encara que ha pujat més d'un 110% des de començaments de 2017, el seu aspecte tècnic és impecable i el més normal és que acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 1.700 dòlars.

Microsoft ha aconseguit donar un nou senyal de fortalesa en aconseguir superar la resistència dels 96,07 dòlars. Això posa fi a l'última correcció i ens fa pensar en el començament d'un nou impuls alcista. El valor ha aconseguit ficar-se en pujada lliure i el més normal és que acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 110 dòlars.

Impecable aspecte tècnic el que ofereix la sèrie de preus de Western Digital en aconseguir superar la resistència dels 95,70 dòlars. Les pujades de l'últim mes han estat de més del 30% per la qual cosa esperem una parada al camí que ens pot donar un nou punt d'entrada abans de continuar amb les pujades fins al nivell dels 115 dòlars, màxims de 2014.

contador