cbwallstreet2

El Nasdaq podria arribar als 6.800 punts durant les properes sessions.

Atenció, perquè Apple es troba perforant la resistència dels 175,15 dòlars, fet que és un senyal de fortalesa que ens convida a pensar en una extensió de les pujades per a les properes sessions. És molt probable que acabem veient un atac als màxims històrics que va aconseguir aquest passat mes de març als 183,50 dòlars. El trencament d'aquest nivell de preus deixaria el valor en pujada lliure sense cap resistència al seu camí i amb tot disposat per acabar veient un atac al nivell dels 200 dòlars.

Amazon ha aconseguit aferrar-se al voltant del suport dels 1.400 dòlars. El seu aspecte tècnic a mitjà i llarg termini és molt bo i tot sembla indicar-nos que podríem acabar veient un atac al nivell dels 1.560 dòlars. Un tancament per sobre d'aquest nivell de preus ens faria pensar en una extensió dels guanys fins al nivell dels 1.617 dòlars. No observarem cap senyal de debilitat mentre cotitzi per sobre dels 1.265 punts.

Malgrat els descensos del 2,53% de divendres Ross Stores es manté cotitzant en una banda lateral a l'espera de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions. Estarem molt pendents d'un tancament per sobre dels 81,16 euros, ja que seria el senyal que ens faria pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 85,66 dòlars, màxims anuals assolits al mes de gener.

contador