cbwallstreet2

Nous màxims històrics al Nasdaq que continua oferint un impecable aspecte tècnic.

Apple confirma un nou senyal de fortalesa en la seva sèrie de preus en donar forma a un descens temporal a nivell dels 165 dòlars. Les pujades de més del 2,5% de divendres passat li permeten superar la resistència dels 170 dòlars cosa que deixa la seva cotització en pujada lliure sense cap resistència al seu camí. És molt probable que acabem veient un atac, durant les properes setmanes, al nivell dels 190 dòlars.

Fa unes sessions Twitter mostrava un important senyal de fortalesa en aconseguir superar la resistència dels 20,88 dòlars. Els descensos de les últimes sessions podrien estar donant forma a un descens temporal al nivell dels 19 dòlars i és que sembla molt probable que acabem veient, en qualsevol moment, el començament d'un nou impuls alcista cosa que ens podria fer pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 24 dòlars.

Magnífic senyal que acabem veient al tancament de la setmana passada en NRG Energy. Després de tres mesos de moviment lateral la companyia ha aconseguit definir-se a l'alça en aconseguir superar la resistència dels 26,68 dòlars. El valor confirma el començament d'un nou impuls alcista i és que sembla molt probable que vegem un atac imminent al nivell dels 42 dòlars.

contador