WallStreet-1

Els índexs nord-americans continuen oferint un immillorable aspecte tècnic.

Divendres passat vam poder veure un senyal de fortalesa en la sèrie de preus de Cerner Corporation que va acabar la setmana passada amb uns importants guanys del 2,54%. La companyia va aconseguir tancar per sobre de la resistència dels 72,82 dòlars cosa que ens confirma la continuació de les pujades fins al nivell dels 75,72 dòlars, màxims del 2015.

Les pujades de les últimes sessions en Seagate Technology li han permès superar la resistència dels 34,13 dòlars. Sembla que el valor posa fi a prop de tres mesos de moviment lateral i és molt probable que acabi buscant cobrir el buit baixista que va deixar a finals del mes de juliol als voltants dels 40 euros, preus que curiosament coincideixen amb la mitjana de 200 sessions.

Netflix sembla confirmar la formació d'un retrocés temporal al nivell dels 190 dòlars. La companyia va aconseguir superar divendres passat el màxims històrics i presenta el camí obert perquè vegem una continuació de les pujades. Si tot segueix el seu curs, sembla molt normal que acabem veient un atac al nivell dels 220 dòlars.

contador