cbwallstreetsombra

Tot i les últimes caigudes dels índexs nord-americans, els parquets ofereixen un impecable aspecte tècnic.

Autodesk es troba atacant la resistència dels 119,07 dòlars, nivells clau del curt termini. Després d’aferrar-se al voltant de la mitjana de 200 sessions, podríem estar veient la formació d'una doble vall al voltant del suport dels 103 euros. La confirmació d'aquesta figura la veuríem amb la superació del nivell comentat dels 119,07 euros. Això seria un molt bon senyal que ens faria pensar en una extensió dels guanys fins al nivell dels 131,10 dòlars.

Baidu ha reaccionat bé al voltants de la mitjana de 200 sessions i sembla que vol mantenir la seva tendència alcista del mitjà i llarg termini. Les perspectives tècniques són molt bones, si bé per una presa de posicions hauríem d'esperar que aconsegueixi superar la resistència dels 265,77 dòlars. Un tancament per sobre d'aquest nivell de preus seria el senyal que estaríem esperant.

Importants descensos del 7,15%, aquest passat dimecres, en Discovery Communications C que no pot superar la resistència dels 25,26 dòlars. La companyia està movent-se en una banda lateral des de mitjans del mes de gener just per sobre de la mitjana de 200 sessions. Tot i les caigudes d'aquest dimecres és un valor que no hauríem de perdre de vista i on és molt probable que acabem veient un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions. Estarem molt pendents d'un tancament per sobre dels 25,26 euros ja que seria el senyal que ens faria posicionar-nos en el valor.

contador