cbwallstreetsombra

Només l'abandonament dels 25.942 punts al Dow Jones ens faria pensar en una extensió dels descensos per a les properes jornades.

Important millora tècnica la que hem pogut veure en Viacom que ha tornat a situar la seva cotització per sobre de la mitjana de 200 sessions. Després d'un suport per sobre d'aquest nivell de preus sembla molt probable que acabem veient una extensió dels guanys. La resistència clau es troba als 35,55 dòlars. La superació d'aquest nivell de preus ens faria pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 40 dòlars.

Tesla es refà després de les últimes caigudes i aconsegueix perforar la resistència dels 347,44 dòlars. La companyia recupera la mitjana de 200 sessions i és molt probable que acabem veient una extensió de les pujades fins als màxims històrics que presenta als 389,61 dòlars. No observarem cap senyal de debilitat mentre cotitzi per sobre dels 292,63 dòlars, mínims del passat mes de novembre.

Nou senyal de fortalesa en Activision Blizzard que després de guanyar un 3,52% torna a dibuixar nous màxims històrics. El seu aspecte tècnic no pot ser millor i és que després de superar la resistència dels 67,40 dòlars el més normal és que acabem veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 90 dòlars.

contador