Ull que podríem estar davant d'un simple rebot en el selectiu espanyol.

Caixabank es troba donant forma a un descens temporal al nivell dels 4 euros. Atents, ja que es troba en plena recuperació i és molt probable que acabem veient un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una continuació de les pujades. Estarem molt pendents d'un tancament per sobre dels 4,11 euros, màxims d'aquest mes de setembre. Això deixaria la companyia amb el camí lliure perquè acabem veient un atac al nivell dels 4,33 euros.

Sens dubte Repsol és un dels valors que no hauríem de perdre de vista durant les properes sessions. La superació dels 17 euros ens fa estar molt pendents d'un atac als màxims històrics que presenta als 17,50 euros. Estarem molt pendents de la ruptura d'aquest nivell, ja que deixaria el valor en pujada lliure i ens faria pensar en una extensió dels guanys fins al nivell dels 19 euros.

Atents que Viscofan es troba superant els màxims anuals que presenta als 63,35 euros. La seva tendència principal és clarament alcista per la qual cosa estarem molt pendents de la superació d'aquest nivell de preus, ja que ens faria pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 67 euros. Els impecables nivells d'acumulació que estem veient en la sèrie de preus diària no fan més que donar solidesa a la tendència alcista principal.

Seguim molt pendents de l'evolució de Red Elèctrica que podria estar a prop de confirmar el final del moviment lateral del curt termini. Estarem molt atents d'un tancament per sobre dels 18,58 euros, cosa que ens faria pensar en una extensió dels guanys fins al nivell dels 19,50 euros.

Acciona es recolza en la part baixa del canal en el qual està pujant des de fa setmanes. Per a les properes sessions sembla molt probable que acabem veient la superació de la resistència dels 76,58 euros, cosa que ens faria pensar en una extensió de la seva tendència alcista principal fins al nivell dels 79,62 euros, màxims del 2017.

contador