El suport clau es troba als 9.922 punts.

Repsol és un dels valors que no perdrem de vista durant les properes sessions. La companyia de l'IBEX 35 ha aconseguit superar la resistència clau dels 15,72 euros i es troba donant forma a un descens temporal a aquest nivell de preus. Estarem molt pendents de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en un atac als màxims històrics dibuixats el 2007 als 16,47 euros.

Ebro Foods és un dels valors que cal tenir molt en compte i en què és probable que ens acabem posicionant durant les pròximes setmanes. Per això, no obstant, hauríem d'esperar un tancament per sobre dels 20,95 euros. Això seria una demostració de força que empenyeria la cotització del valor a atacar el nivell dels 23 euros.

Enagás ha aconseguit subjectar-se per sobre de la mitjana de 200 sessions i sembla que vol intentar atacar, durant les properes jornades, la resistència clau del curt termini que presenta als 25 euros. Estarem molt pendents de la superació d'aquest nivell d'oferta ja que podríem acabar veient una extensió de les pujades fins al nivell dels 25,90 euros, màxims anuals.

El BBVA torna a moure al voltant de la mitjana de 200 sessions, preus on conflueix la mitjana de 200 sessions. Per aquests preus, el més normal és que acabem veient la tornada de les compres que podria tornar a portar el banc fins al nivell dels 7,58 euros, màxims des del començament de novembre.

Zardoya segueix sent un dels valors que tenim al punt de mira després de veure com, fa unes sessions, aconseguia superar la resistència dels 9,28 euros. Els descensos de les últimes jornades li estan permetent donar forma a un descens temporal a aquest nivell de preus per la qual cosa seria molt probable acabar veient un senyal de fortalesa que ens faci pensar en l'extensió de les pujades fins al nivell dels 10,50 euros.

contador