Si al final aconsegueix superar aquest nivell de preus, podríem acabar veient un atac al nivell dels 9.588 punts, màxims anuals.

Des de fa setmanes que San José s'està movent en una banda lateral a l'espera de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions. Estarem molt pendents d'un tancament per sobre dels 7,67 euros, ja que seria el senyal que ens faria pensar en una presa de posicions. No la perdem de vista. No observarem cap senyal de debilitat mentre cotitzi per sobre dels 6,10 euros.

Ebro Foods ha millorat substancialment el seu aspecte tècnic en aconseguir superar la resistència dels 19,38 euros després de diversos mesos de moviment lateral just per sobre de la mitjana de 200 sessions. Les perspectives tècniques són molt bones i per a les properes sessions esperarem unes pujades fins al nivell dels 21 euros.

ACS ha aconseguit aferrar-se al voltant de la mitjana de 200 sessions i s'apropa a la resistència clau del curt termini que presenta als 38,70 euros. Atents a un tancament per sobre d'aquest nivell d'oferta, ja que ens faria pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 40 euros, màxims del buit baixista que va deixar al començament del passat mes de maig.

Pujades ahir dimarts en Airbus que va aconseguir perforar la resistència del curt termini que presentava als 123 euros. Les perspectives tècniques són bones i sembla imminent que acabem veient la superació del nivell clau dels 125 euros, cosa que ens faria pensar en una extensió dels guanys fins al nivell dels 130 euros.

Indra va aconseguir superar la resistència dels 9,88 euros després de les importants pujades del 3,06% d'aquest passat dimarts. Es confirma el rebot en la mitjana de 200 sessions i sembla molt probable que acabem veient una continuació de les pujades fins als màxims anuals dibuixats el passat mes d'abril als 10,57 euros.

contador