El selectiu espanyol ha de superar els 9.111 punts per continuar amb el repunt del curt termini.

Repsol ha caigut fins al nivell dels 16,20 euros, paret baixa de la banda lateral en què s'està movent durant els últims mesos. Atents, per aquests preus, a l'aparició d'una bona figura que ens faria pensar en un rebot fins als màxims del buit baixista que va deixar fa unes sessions als 17,07 euros.

Fortes pujades del 4,90%, aquest passat dimarts, en Ferrovial que aconsegueix tornar a pujar per sobre de la mitjana de 200 sessions. El valor s'acosta a la resistència dels 18,77 euros, preus que no perdrem de vista durant les properes sessions. Cal estar atents a un tancament per sobre d'aquest nivell de preus, ja que ens faria pensar en el començament d'un nou impuls alcista. No la perdem de vista.

Seguim molt pendents de MásMóvil que durant les últimes jornades ha aconseguit pujar per sobre de la mitjana de 200 sessions i situar la seva cotització per sobre de la resistència dels 108 euros. Per a les properes sessions el seu aspecte tècnic és molt bo i tot sembla indicar-nos que podríem acabar veient un atac al nivell dels 130 euros, màxims anuals.

Enagás aconsegueix subjectar-se per sobre del suport dels 22 euros i sembla molt probable que acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell clau dels 24 euros. Cal estar atents a un tancament per sobre d'aquest nivell de preus, ja que ens faria pensar en una presa de posicions. No la perdem de vista.

No perdem de vista l'evolució tècnica de San José que va acabar realitzant, aquesta dimarts, una bona figura. El valor podria estar donant forma a un descens temporal al nivell dels 4,35 euros per la qual cosa estarem molt pendents d'un tancament per sobre dels 4,92 euros. Això ens confirmaria la continuació de les pujades per a les properes setmanes.

contador