La resistència clau del selectiu espanyol es troba als 9.741 punts.

Inditex fa diverses setmanes que s’està movent lateralment després d'aconseguir pujar per sobre de la mitjana de 200 sessions. Atenció, perquè els bons nivells d'acumulació ens fan estar pendents de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en un canvi de tendència. Un tancament per sobre dels 30,28 euros seria el senyal que ens faria pensar en una extensió dels guanys fins al nivell dels 32 euros.

Fantàstica figura la realitzada en la sèrie de preus de Viscofan que aconsegueix superar la resistència dels 58,65 euros després de gairebé dos mesos de moviment lateral. Les perspectives tècniques per a les properes sessions són molt bones i sembla molt probable que acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 62 euros.

Pujades del 2,08% en Iberdrola, aquest passat dimarts, que aconsegueix perforar la resistència dels 6,74 euros després de diverses setmanes de moviment lateral. El valor demostra fortalesa en la sèrie diària de preus i podria buscar continuar amb les pujades fins al nivell dels 6,959 euros, màxims històrics assolits l'any passat.

Atenció, perquè Fluidra s'acosta a la resistència clau de curt termini que presenta als 14 euros. Des de fa mesos que la companyia s'està movent en una banda lateral i sembla molt probable que hi acabem veient la superació d'aquest nivell de preus, cosa que ens faria pensar en una extensió dels guanys fins al nivell dels 16 euros.

Continuem, un dia més, molt pendents de l'evolució tècnica de Repsol que es manté cotitzant en una banda lateral just al voltant dels màxims històrics. El seu aspecte tècnic és molt bo i sembla molt probable que acabem veient un senyal de fortalesa que ens faci pensar en el començament d'un nou impuls alcista. Un tancament per sobre dels 17 euros ens faria pensar en una continuació dels guanys fins al nivell dels 19 euros.

contador