No descartem acabar veient un atac al nivell dels 10.000 punts en el selectiu espanyol durant les pròximes setmanes.

Descensos durant les últimes sessions en la sèrie de preus d'Inmobiliaria Colonial que ens pot estar donant una nova oportunitat per posicionar-nos en la companyia. L'aspecte tècnic de la companyia de l'IBEX 35 és immillorable i creiem que pels 9,20 euros podríem acabar veient la tornada de les compres i una continuació de les pujades fins al nivell dels 10 euros.

Seguim molt pendents de la sèrie de preus d'Ence. La companyia manté la correcció de curt termini i és molt probable que acabem veient la formació d'un retrocés temporal al nivell dels 5,85 euros. Atents a l'aparició d'un senyal de fortalesa per aquests preus, ja que és molt probable que acabem veient, durant les pròximes setmanes, un atac al nivell dels 7 euros.

Destacades pujades del 2,37%, aquest passat dimarts, en Cellnex que sens dubte és un dels valors de l'IBEX 35 que millors perspectives tècniques ofereix. Després de cobrir el buit alcista que va deixar fa un mes, es confirma el començament d'un nou impuls alcista. La resistència clau es troba als 23,29 euros. Un tancament per sobre d'aquest nivell d'oferta ens faria pensar en una extensió de les pujades fins al nivell dels 25 euros.

.

Repsol confirma la superació de la resistència dels 14,83 euros, cosa que li permet donar forma a una doble vall al voltant del suport dels 13,67 euros. La cotització de la companyia torna a situar-se per sobre de la mitjana de 200 sessions, cosa que és una demostració de fortalesa que ens fa pensar en una extensió dels guanys fins al nivell dels 16 euros, màxims anuals constatats al començament d'any.

Seguim molt pendents de l'evolució de Tubacex que es manté cotitzant en una banda lateral des de fa mesos, just per sobre de la mitjana de 200 sessions. A curt termini estarem molt pendents d'un tancament per sobre dels 3,60 euros, cosa que, sens dubte, seria una molt bona notícia que ens faria pensar en el començament d'un nou impuls alcista que li permeti continuar amb les pujades fins al nivell dels 3,90 euros.

contador