El selectiu espanyol podria tornar als 10.600 punts, màxims anuals, durant les pròximes setmanes.

Cellnex segueix sent un dels valors que tenim al punt de mira a l'espera de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions. Un tancament per sobre dels 23,5 euros seria el senyal que ens faria pensar en el final del moviment actual de consolidació i el començament d'un nou impuls alcista. No la perdem de vista.

Nou senyal de fortalesa en Siemens Gamesa que ha aconseguit superar la resistència dels 14,18 euros. El seu aspecte tècnic per a les properes sessions és molt bo i sembla molt probable que acabem veient una extensió de les pujades fins al nivell dels 16 euros.

La passada setmana vam poder veure la formació d'una bona figura en Merlin Properties després d’acostar-se al suport dels 12 euros, cosa que ens fa estar pendents de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una extensió de la seva tendència alcista principal. Els bons nivells d'acumulació ens fan pensar en una extensió dels guanys fins al nivell dels 13-13,5 euros.

Atenció, perquè Catalana Occident es troba donant forma a una figura de continuació de tendència després d'aconseguir superar la resistència dels 38 euros. La bona figura realitzada aquest dilluns ens fa estar molt pendents del començament d'un nou impuls alcista que li permet atacar el nivell dels 42 euros.

Atents a la formació d'un gallardet en IAG després de les pujades dels primers compassos del mes de maig. El seu aspecte tècnic per a les properes jornades és molt bo i tot sembla indicar-nos que podríem acabar veient una extensió de les pujades fins al nivell dels 8,60 euros. Atents a un tancament per sobre dels 7,95 euros.

contador