Esperem un atac del selectiu espanyol al nivell dels 10.211 punts.

Siemens Gamesa torna a ser un dels valors que tenim al punt de mira i en què és molt probable que tornem a veure un nou senyal de compra. La resistència clau es troba als 14,53 euros. Atents, ja que un tancament per sobre d'aquest nivell de preus ens faria pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 16 euros.

Aquest dimarts continuem molt pendents de l'evolució tècnica d'Amadeus que es troba cotitzant al voltant de la resistència clau dels 63,71 euros, màxims de la banda lateral en què s'està movent des de fa més de mig any. Sembla que la companyia podria estar a punt de començar un nou impuls alcista que acabi portant a la seva cotització fins al nivell dels 70 euros.

Repsol confirma la superació de la resistència dels 16 euros, cosa que és un senyal de fortalesa molt important que ens convida a pensar en el començament d'un nou impuls alcista. La companyia cotitza sense cap resistència al seu camí amb tot disposat perquè acabem veient un atac al nivell dels 17 euros.

Inmobiliaria Colonial segueix guanyant posicions després de superar la resistència dels 9,80 euros. El seu aspecte tècnic no pot ser millor. El valor es mou en els màxims dels últims anys i sembla molt probable que acabem veient una extensió de la seva tendència alcista principal fins al nivell dels 12 euros.

Bon comportament tècnic el que podem apreciar en Arcelor Mittal durant les últimes setmanes. Al començament del passat mes d'abril la companyia confirmava el gir al voltant de la mitjana de 200 sessions i després de superar la resistència dels 28,88 euros sembla que ofereix tot l'aspecte tècnic per acabar veient un atac al nivell dels 30, 77 euros, màxims anuals constatats al començaments d'any.

contador