Creiem que és imminent un atac al nivell clau dels 10.600 punts.

Divendres passat vam poder veure com Amadeus posava fi al moviment lateral dels últims dos mesos. La superació de la resistència dels 62,39 euros deixa la companyia en pujada lliure amb tot disposat perquè acabem veient un atac al nivell dels 70 euros, preus que podria aconseguir sense despentinar-se durant les pròximes setmanes

Nou senyal de fortalesa en els títols de Fluidra que aconsegueix superar el nivell dels 11,87 euros, cosa que torna a ficar la seva cotització en pujada lliure. La companyia es mou sense cap resistència al seu camí i és molt probable que acabem veient com arriba als 13 euros durant les pròximes jornades.

Viscofan segueix donant mostres de fortalesa en la seva sèrie de preus en aconseguir superar els màxims de l'any passat que va aconseguir a finals de 2017 als 55,70 euros. El valor estén la seva tendència alcista principal i és molt probable que acabi aconseguint el nivell dels 56,39 euros, màxims del 2015.

Zardoya Otis torna a acostar-se a la resistència dels 9,59 euros, part alta de la banda lateral en què s'està movent des de fa dos mesos. Estarem molt pendents del trencament d'aquest nivell d'oferta ja que ens confirmaria l'inici d'un nou impuls alcista d'almenys 70 cèntims d'euro.

Després de superar la resistència dels 15,30 euros, veiem com Repsol torna a moure’s al voltant dels màxims de 2017 que va dibuixar als 15,88 euros. La companyia podria superar tranquil·lament aquest nivell de preus, fet que podria portar una continuació dels guanys fins als 16,50 euros.

contador