El primer nivell de suport en l'IBEX 35 es troba als 10.270 punts.

Nova senyal de fortalesa en la sèrie de preus de Talgo que va aconseguir superar, ahir dilluns, la resistència dels 5,36 euros. A mitjà termini les seves perspectives tècniques són molt bones i el més normal és que acabem veient un atac al nivell dels 5,80 euros.

Deja que te aconsejemos en tus inversiones. Prueba Trader Watch gratuitamente 15 días. En el último año acumulamos una revalorización del 271,40%.

Atenció que s'anima la cotització de Viscofan. Ahir, dilluns, acabem veient una revaloració de l'1,20% que acosta la seva sèrie de preus a la resistència dels 49,59 euros. No obstant això la resistència clau es troba als 50,30 euros. Per plantejar-nos una presa de posicions hauríem d'esperar que aconsegueixi superar aquest nivell de preus.

Seguim molt pendents també de l'evolució tècnica d’Indra. Des de fa un mes i mig que la companyia es va movent en una banda lateral que creiem que podria acabar per definir-se a l'alça. Estarem molt pendents d'un tancament per sobre dels 12,29 euros. Això ens mostraria el començament d'un nou impuls alcista que podria catapultar la seva cotització fins al nivell dels 12,80 euros.

Des de fa diverses sessions que Acciona es va movent en una banda lateral just al voltant de la resistència dels 75,55 euros. A mitjà i llarg termini el seu aspecte tècnic és molt bo i creiem que és imminent el començament d'un nou impuls alcista que podria portar la seva cotització fins al nivell dels 90 euros.

Important millora tècnica la que hem pogut veure en la sèrie de preus de Ferrovial durant les últimes setmanes. La companyia ha aconseguit perforar la resistència clau que presentava al voltant dels 19 euros i sembla molt probable que acabem veient una extensió de les pujades fins al nivell dels 20 euros.

contador