El més normal és que acabem veient els 10.000 punts en el selectiu espanyol

Els descensos de les últimes sessions en Acerinox li estan permetent cobrir el gap alcista que es deixés res més començar el mes de març. Aquest moviment a la baixa sembla puntual i el més normal és que una vegada cobert tornem a apreciar la tornada de les compres. El primer nivell de resistència es troba en els 14,18 euros i són els preus que vigilarem d'ara endavant. La superació d'aquest nivell d'oferta propiciaria una extensió de la tendència alcista fins al nivell dels 15,52 euros, màxims de 2015.

Deja que te aconsejemos en tus inversiones. Prueba Trader Watch gratuitamente 15 días. En el último año acumulamos una revalorización del 196,67%.

Amper és un habitual en aquesta secció des de fa diverses setmanes. El valor ha anat consolidant nivells des de començaments d'any com a resposta a les pujades de més del 150% de l'últim mes de 2016. Ahir dimarts vam poder veure uns guanys de l'11,57% amb la volta del volum de manera abrupta el que li ha permès superar la resistència dels 0,291 euros. Això ens confirma el final del moviment lateral i el començament d'un nou impuls alcista que es podria dirigir fins al nivell dels 0,40 euros, preus més d'un 30% per sobre dels actuals.

Repsol s'està movent en una banda lateral des de finals del passat any. Les últimes pujades han portat la seva cotització fins a la resistència clau del curt termini que presenta en els 14,36 euros. Un tancament per sobre d'aquest nivell seria un símptoma de fortalesa que confirmaria el començament d'un nou impuls alcista d'almenys l'amplitud del moviment lateral actual. És a dir el trencament dels 14,36 euros donaria un primer objectiu de pujada en els 15,10 euros.

Un dia més seguim molt pendents de l'evolució de Catalana Occidente que es manté cotitzant molt prop de la resistència clau dels 32 euros. Sembla que a qualsevol moment podríem veure la superació d'aquest nivell de preus. Això deixaria la seva cotització en pujada lliure el que suposaria una extensió de la tendència alcista principal fins al nivell dels 35 euros.

Gas Natural manté un magnífic aspecte tècnic després de veure com aconseguia superar la resistència dels 18,49 euros la setmana passada. Les perspectives tècniques de la companyia són molt bones i encara que lentament creiem que podria aconseguir els màxims del passat any que dibuixés en els 19,33 euros, preus prop d'un 5% per sobre dels actuals.

contador