Veurem com es comporta en el suport dels 10.622 punts.

Des de fa unes sessions que comentem que Acciona és un dels valors de l'IBEX 35 que no hauríem de perdre de vista. La companyia ha experimentat una pujada molt vertical durant les últimes jornades i sembla molt probable que puguem veure una parada al camí. Les caigudes de la sessió d'aquest dijous ens conviden a pensar en uns descensos fins al voltant dels 76 euros, preus en què ens podríem plantejar una presa de posicions.

Deja que te aconsejemos en tus inversiones. Prueba Trader Watch gratuitamente 15 días. En el último año acumulamos una revalorización del 311,80%.

Els descensos de la sessió d'ahir, dijous, al BBVA ens fan pensar en un atac imminent al suport dels 7,30 euros. El més normal és que acabem veient com abandona aquest nivell de demanda el que li permetria cobrir el buit alcista que va deixar a finals del mes d'abril. Una presa de posicions als voltants dels 7 euros seria una molt bona opció, ja que creiem que el banc podria continuar amb la tendència alcista del mitjà i llarg termini.

Les caigudes de les últimes jornades en Santander ens mostren el començament d'una correcció en el valor de l'IBEX 35. És normal que després de les últimes setmanes de pujades acabi trobar un merescut descans. No seria estrany que la seva cotització acabés cobrint el buit alcista que va deixar el dia 24 als 5,61 euros. Esperarem l'aparició d'un senyal de fortalesa per plantejar-nos una presa de posicions.

Fa unes jornades que vam veure com Sacyr pujava amb força i aconseguia superar la resistència dels 2,42 euros. Després d'unes sessions de consolidació podríem tornar a veure un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una continuació de les pujades. És un dels valors que no perdrem de vista durant les pròximes jornades.

Repsol manté el seu bon aspecte tècnic tot i els descensos generalitzats del mercat durant la sessió d'aquest dijous. La companyia continua cotitzant molt a prop de la resistència dels 15,06 euros. Seguirem molt pendents d'un tancament per sobre d'aquest nivell de preus, ja que ens confirmaria el final del moviment lateral en el qual es va movent des de fa més de dos mesos. Si aconseguís definir-se a l'alça, podríem situar un primer objectiu de pujada als 16 euros..

contador