No descartem que busqui atacar el nivell dels 11.000 punts durant les properes sessions.

Bona senyal la que vam poder veure ahir, dimarts, en Cellnex que va aconseguir tancar la sessió per sobre de la resistència clau que presenta als 16,33 euros. Això és un senyal de fortalesa important que ens fa pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 17,39 euros.

Deja que te aconsejemos en tus inversiones. Prueba Trader Watch gratuitamente 15 días. En el último año acumulamos una revalorización del 311,80%.

Talgo segueix sent un valor que no perdrem de vista durant les properes sessions. La companyia es troba donant forma a un petit throw back als 5,40 euros i sembla molt probable que per aquests nivells vegem l'aparició d'un senyal de fortalesa que li permet continuar amb les pujades per les properes setmanes. Creiem molt factible que la companyia acabi aconseguint el nivell dels 6 euros durant les properes jornades.

Bona figura la que vam poder observar, ahir, dimarts, en Telefònica després de cobrir bona part del buit alcista que es va deixar al començament de la setmana passada. A mitjà termini segueix sent un valor molt interessant si bé, per una presa de posicions hauríem d'esperar que donés per finalitzada la consolidació lateral en la qual es ve movent des de fa prop de dos mesos. Esperarem a veure un tancament per sobre dels 10,63 euros per plantejar-nos una presa de posicions.

Nous guanys, ahir, dimarts, en Ebro Foods que es troba cotitzant ja als voltants de la resistència clau dels 21,03 euros, màxims del passat any. Si aconsegueix superar-los podria ficar-se en pujada lliure el que sens dubte seria una magnífica notícia per a la seva evolució tècnica.

Viscofan ofereix un magnífic aspecte tècnic per les properes jornades. El valor de l'IBEX 35 va superar, la passada setmana, la resistència dels 54 euros i es queda a un “tir de pedra” de la resistència dels 56,57 euros. Sembla imminent que acabem veient un atac als màxims històrics que presenta als voltants dels 58 euros i la superació dels quals deixaria la seva cotització en pujada lliure.

contador