L'objectiu del selectiu espanyol el podríem situar als 11.000 punts.

Pujades de l’1,42% en el BBVA que aconsegueix superar la resistència dels 7,4 euros. El banc confirma el gir en el suport dels 7 euros i torna a pujar per sobre de la mitjana de 200 sessions. Per a les properes sessions és molt probable que acabem veient un atac al nivell clau dels 7,58 euros. Si aconsegueix superar-se, li buidaria el camí per a un atac al nivell dels 7,83 euros, màxims de l'any passat i nivells clau a mitjà i llarg termini.

Forts guanys del 4,25% en Dia que aconsegueix polvoritzar la resistència dels 4,48 euros amb un important volum. Això confirma la fortalesa actual de les compres i les ganes del valor d'estendre el rebot fins a almenys el nivell dels 5 euros, preus on es troba la mitjana de 200 sessions.

Santander ha aconseguit superar la resistència dels 5,91 euros després de diversos mesos de moviment lateral. Després d'aconseguir subjectar-se en la mitjana de 200 sessions el banc posa rumb als màxims de l'any passat que presenta als 6,137 euros. El seu comportament en aquest nivell d'oferta és clau, ja que si acaba superant-los és segur que acabaríem veient un atac als màxims històrics que presenta al voltant dels 6,50 euros.

contador