solaria acciona energia renovables

Els experts de Renta 4 han elevat la seva recomanació sobre Solaria fins a sobreponderar des de mantenir, amb un objectiu alcista en 18,30 euros per acció, després de la forta correcció registrada pel valor durant les últimes setmanes.

  • 11,42€
  • -1,55%

Aquests experts van rebaixar el consell sobre Solaria fins a mantenir al desembre, quan es va acostar a 19 euros, pel fet que la seva valoració de 18,30 euros havia estat sobrepassada. Tot i això, des d'aquell moment, el valor ha encadenat una ratxa baixista fins a nivells de 14,30 euros, cosa que ha motivat el seu nou canvi de recomanació.

"Solaria continua fent passos endavant en el seu pla de negoci, i per això aprofitaríem les recents caigudes per prendre novament posicions en el valor", expliquen aquest dimarts.

Segons la seva opinió, la caiguda borsària superior al 20% registrada des del començament d'any es deu més a "un tema d'expectativa de baixada de tipus que a la pròpia evolució del negoci, on no observem canvis significatius".

Per exemple, els experts de Citi van retallar el consell aquest dilluns fins a neutral, i el preu objectiu als 15,50 euros, després de rebaixar-ne la previsió d'Ebitda per als anys 2024 i 2025.

Tot i això, Renta 4 destaca que Solaria "va anunciar divendres passat l'obtenció de l'Autorització Administrativa de Construcció per al projecte de Garoña (595 MW), alhora que reiterava el seu objectiu d'arribar a 3GW de capacitat a finals del 2024".

A més, els seus analistes consideren positives les "caigudes recents en el preu dels mòduls fotovoltaics fins a mínims històrics", per la qual cosa es mostren positius amb l'evolució de l'Ebitda de cara al 2024, al contrari que el banc nord-americà.

Noticias relacionadas

contador