fluidra roma 1

Els experts de JP Morgan han elevat la seva recomanació sobre Fluidra fins a sobreponderar des de neutral, i n'han augmentat el preu objectiu fins als 24 euros des dels 22 euros per acció.

  • 24,16€
  • 1,26%

"Actualitzem Fluidra a sobreponderar i considerem que l'acció és la millor manera de jugar amb la recuperació entre els béns de capital europeus", argumenten els analistes.

"Aquest és un punt d'entrada atractiu, amb la correcció de Fluidra al retrovisor i signes d'impuls positiu a les operacions d'abril, que ens donen un camí més clar cap a la recuperació", afegeixen.

Segons la seva anàlisi, Fluidra compta amb un potencial atractiu de creixement per a les vendes fins al 2025, i marges EBITDA propers al 20%.

A més, assenyalen que actualment cotitza relativament barat (amb un descompte del 22% sobre el múltiple Valor d'Empresa/EBITDA esperat per al 2025 enfront dels seus competidors).

"Veiem una recuperació més ràpida o un cicle de retallada de tipus d'interès que només accelerarà les nostres expectatives de creixement per a l'any fiscal 2025", expliquen aquests experts, les previsions dels quals se situen un 5% per sobre de les del consens.

Finalment, destaquen que Fluidra organitzarà aquest any un Dia del Mercat de Capitals (data per confirmar), el primer des del 2021, en què consideren "probable que la direcció se centri en l'oportunitat de creixement estructural i les palanques de marges, especialment tenint en compte els darrers anys volàtils”.

Noticias relacionadas

contador