ep archivo   cesar gonzalez bueno consejero delegado del banco sabadell 20221128142403
APIE - Archivo

Els analistes de Jefferies han reiterat el consell de compra sobre Banc Sabadell i han elevat el preu objectiu fins als 1,40 euros per acció des dels anteriors 1,25 euros per títol.

  • 1,69€
  • 3,27%

Segons valoren aquests experts, Sabadell va presentar "un fort augment dels guanys el quart trimestre del 2022, recolzat per una guia positiva per al 2023".

En aquest sentit, assenyalen que el marge d'interessos serà la referència que revisi a l'alça el consens, i destaquen que "el missatge tranquil·litzador sobre les provisions, juntament amb la proposta de recompra d'accions, també hauria de donar suport a una reducció més gran del profund descompte" sobre el valor en llibres amb què cotitza Sabadell.

Després dels resultats presentats pel banc, Jefferies ha elevat la previsió de beneficis un 18% per al 2023 i un 6% per al 2024. També ha retallat la seva estimació sobre provisions, cosa que justifica la pujada de la seva valoració fins als 1,40 euros.

"Si bé el banc està relativament sobreponderat en préstecs corporatius davant dels seus parells domèstics a Espanya, l'orientació a taxes d'interès més altes i l'exposició a l'activitat hipotecària oferta per TSB (Regne Unit) a nivell de grup hauria de donar suport a les perspectives d'ingressos", conclouen aquests experts.

Noticias relacionadas

contador