ep archivo   letrero del banco bankinter en una de sus oficinas de la capital en madrid espana a 25
Marta Fernández - Europa Press - Archivo

Com valoren els analistes els resultats de Bankinter corresponents al primer trimestre del 2024? Aquestes son les primeres impressions dels experts després de conèixer les xifres del banc.

  • 7,42€
  • 0,65%

Des de Renta 4, afirmen que "els resultats s'han situat en línia amb les estimacions en marge d'interessos. Per la seva banda, el marge brut creix un 7%, recolzat per unes comissions netes que han superat les previsions".

Aquests experts, que han reiterat el seu consell de sobreponderar, amb una valoració de 7,90 euros, destaquen la "bona evolució de les despeses d'explotació i les provisions, que porten el benefici net a superar les estimacions".

També remarquen que "el cost del passiu es manté estable" i la "recuperació de les comissions, en línia amb la guia de creixement en un dígit alt per al conjunt de l'any".

JEFFERIES: "DINÀMIQUES POSITIVES"

Per part seva, els experts de Jefferies, que aconsellen mantenir el valor, amb un preu de 6,80 euros, afirmen que els resultats "han superat lleugerament les previsions del consens" i mostren "una dinàmica sòlida per al marge d'interessos".

Segons la seva valoració, els números del primer trimestre "confirmen que les tendències del marge d'interessos continuen sent positives" i que "la dinàmica dels marges és favorable".

TO POSITIU DE LA CONSELLERA DELEGADA

El mercat també valora de manera positiva l'optimisme de la nova consellera delegada, Gloria Ortiz, sobre l'evolució del marge d'interessos.

"Som optimistes amb l'evolució del marge d'interessos", ha assenyalat als analistes durant la presentació de resultats.

"Els resultats del primer trimestre ens permeten ser optimistes. Hi ha riscos a l'alça per al marge net d'interessos", ha afegit. "Hem tingut temps per preparar el nostre balanç a un entorn de tipus d'interès menors", ha precisat Ortiz.

Noticias relacionadas

contador