ep proyecto de renovables de solaria
SOLARIA

Berenberg ha rebaixat el preu objectiu de Solaria fins als 20 euros des dels 21,50 euros previs en un informe publicat aquest dimarts. Tot i aquesta retallada, el nou preu encara suposa atorgar a la companyia renovable un potencial del 18%, de manera que aquests analistes reiteren el seu consell de comprar.

  • 9,93€
  • -0,70%

De cara al 2023, Berenberg subratlla que el "principal motor" de Solaria segueix sent el lliurament de nova capacitat en construcció i operació.

"Els elevats preus actuals de l'energia poden ajudar a impulsar la rendibilitat dels projectes, encara que els retards en l'obtenció de permisos continuen suposant un coll d'ampolla clau i un repte per assolir els objectius de creixement", avisa.

Aquests analistes afegeixen que l'obtenció del permís per a la central de Garoña augmentaria la confiança dels inversors i la visibilitat del creixement més enllà del 2023. "Estem esperant més detalls sobre les possibles reduccions de potència de fins a 600 MW anunciades a la segona meitat de l'any", comenten.

Amb tot, Berenberg ha augmentat les seves estimacions de beneficis a curt termini a causa principalment de les hipòtesis més grans sobre el preu de l'energia, mentre que retalla la seva valoració sobre les hipòtesis de creixement a llarg termini i la taxa de descompte.

Noticias relacionadas

contador