ep archivo - solaria
SOLARIA - Archivo

Solaria ha obtingut la màxima qualificació al rating ESG 2022 de Morgan Stanley Capital International (MSCI), passant d'una 'A' a una 'AAA' i situant-se entre el Top 15 de les utilities.

  • 10,11€
  • -1,08%

La companyia, que ha pujat dos esglaons, entra a formar part de l'exclusiu grup de valors que reben una valoració 'AAA' en qüestions ambientals, socials i de bon govern corporatiu.

"Aquesta qualificació està recolzada per les sòlides pràctiques de govern de Solaria en relació amb els seus homòlegs mundials i pels seus compromisos amb la sostenibilitat, la descarbonització i el benestar de les persones, posicionant-se com una empresa líder al seu sector en la gestió dels riscos i oportunitats ESG", assenyala l'empresa.

"És un orgull per a nosaltres aconseguir la màxima qualificació en la valoració ESG d'MSCI. Aquest reconeixement és fruit del gran treball que hem realitzat durant aquests anys i ratifica que anem pel bon camí. A Solaria estem convençuts que la sostenibilitat és al centre de la nostra estratègia i és un eix fonamental per continuar avançant en la transició energètica”, afirma Sandra de Llins, responsable de Sostenibilitat de Solaria.

Noticias relacionadas

contador