ep archivo   presentacion de resultados de viscofan
VISCOFAN - Archivo

Els experts de Bankinter han elevat la seva recomanació sobre Viscofan fins a comprar des de neutral, i n'han augmentat el preu objectiu a 61,10 euros per acció des dels anteriors 53,80 euros.

  • 60,60€
  • -0,98%

Segons la seva valoració, la guia de beneficis per al 2024 és "encoratjadora", ja que inclou "marges en expansió, generació de Flux de Caixa Lliure recurrent i creixent i dividend atractiu".

Aquests analistes afirmen que hi ha hagut "una millora substancial de l'escenari el 2024, en línia amb la guia oferta per la companyia".

Això els ha portat a revisar a l'alça les estimacions de beneficis per al 2024. "L'opinió sobre Viscofan és positiva i recolzada en la capacitat de generar Flux de Caixa Lliure (FCL) de manera creixent i recurrent", argumenten. "Això permet oferir una atractiva remuneració a l'accionista", afegeixen.

Entre els catalitzadors per als resultats, destaquen que un terç del consum de gas està tancat "a nivells competitius". També assenyalen que "el preu de les matèries primeres (sosa càustica o col·lagen) es troba a la baixa". Finalment, indiquen que "les necessitats d'inversió són poc exigents" enfront dels anys anteriors.

Noticias relacionadas

contador