ep archivo   sede de viscofan
VISCOFAN - Archivo

Viscofan ha anunciat aquest dijous que proposarà, a la seva propera Junta General d'Accionistes que se celebrarà a l'abril, el pagament d'un dividend complementari als seus inversors, que es durà a terme en el marc del sistema de dividend opcional 'Viscofan Retribución Flexible'.

  • 60,60€
  • -0,98%

Així ho ha comunicat la companyia en una nota remesa a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), en què detalla que encara que la junta s'ha convocat per al 17 d'abril, es preveu que se celebri l'endemà en segona convocatòria.

Viscofan ha detallat que en aquesta cita també es votarà un primer augment de capital alliberat per un valor de mercat de referència màxim de 80 milions dʻeuros per implementar el sistema de dividend opcional. A més, també es votarà un segon augment de capital alliberat per un valor de mercat de referència màxim de 70 milions d'euros pel mateix motiu.

Segons ha explicat la companyia, els accionistes també votaran l'autorització per a una reducció de capital mitjançant l'amortització d'accions pròpies, en el context dels augments de capital alliberats abans esmentats.

Per acabar, Viscofan proposarà la reelecció de Santiago Domecq Bohórquez amb la categoria de conseller extern dominical, pel termini de quatre anys, i la ratificació del nomenament com a consellera de Verónica Pascual Boé, amb la categoria de consellera externa independent, també per quatre anys.

Noticias relacionadas

contador