cbbitcoin12 short11

Les monedes virtuals presenten un panorama mixt aquest dilluns, amb el bitcoin que amb prou feines aixeca el cap des dels seus recents mínims de tres setmanes de dissabte als 8.250 dòlars, segons l’índex de CoinMarketCap. Les vendes en tots els actius virtuals han perjudicat la capitalització total dels més de 1.600 tokens i divises fins a la seva pitjor marca des del 24 d'abril, a la zona dels 330.000 milions de dòlars el passat dissabte. L'acumulat ha remuntat fins als 390.000 milions de dòlars, mentre la de Satoshi Nakamoto cotitza als 8.400 dòlars.

De moment no hi ha ni rastre del ral·li pronosticat per l'analista de Fundstrat, Tom Lee, que va advertir la setmana passada, en una nota per a clients, que la més operada de les monedes de xifrat podia embarcar-se en un ral·li d'almenys un 70% coincidint amb la 'Cosensus Conference'. Explica que hi ha patrons estacionals que indiquen que la moneda virtual incrementa el seu preu durant la convenció de la cadena de blocs i la moneda virtual més popular del món, que espera una afluència de més de 7.000 persones a Nova York.

De fet, el bitcoin ha intentat reconquerir els 9.000 dòlars des que va perdre aquesta marca divendres passat, però ha registrat el seu pitjor canvi des del 24 d'abril durant el cap de setmana i, encara que durant la passada matinada s'ha inflat fins als 8.700, no pot saltar per sobre dels 8.500 dòlars durant la sessió europea de dilluns. La més operada de les monedes de xifrat està atrapada per una tendència correctiva des que va fregar la resistència dels 10.000 dòlars el 6 de maig.

Lee assenyala que la 'Consensus Conference', que arrenca a Nova York el 14 de maig, "és una de les conferències de criptografia més grans del món, on l'assistència aquest any ha augmentat dràsticament i arriba en un moment en què el bitcoin i el mercat en general estan més baixos". Per tant, "esperem que la recuperació després d'aquest esdeveniment sigui encara més gran que en anys anteriors", assegura Lee.

Segons Lee, en anys anteriors, "aquesta conferència ha deixat guanys en el bitcoin d'entre el 10% i el 70%, xifra que significa que si aquest any supera l'anterior, el bitcoin podria superar els 15.000 dòlars", assegura.

Quant a la resta dels principals actius digitals, el ripple es desmarca del pessimisme generalitzat, amb un auge d'un 5,5%, fins als 0,73 dòlars. L’ethereum el segueix de prop, amb un increment de gairebé un 3%, fins als 708 dòlars.

Noticias relacionadas

contador